maandag 16 april 2018

Morgen is het zover! We vertrekken op zeeklassen!! :-)

Hallo iedereen!
Morgen is het zover, we vertrekken op zeeklassen!
Alle kids (verkleed als piraatjes) worden op school verwacht om 8u. We willen graag vertrekken om 8u30. Ouders die nog iets willen vragen of medicatie willen geven kunnen dat dan nog doen. We willen graag dat alle piraatjes voorzien zijn van hun fluojasje (die deze week hun beste vriendje zal zijn ;-) )... Iedereen moet ook een eigen picknick meehebben om die morgenavond op te eten. Graag alles in een goeie rugzak. We willen ook vriendelijk vragen om in die rugzak een hervulbaar flesje te voorzien. Da's makkelijk voor de rest van de week. Koekjes, fruit en drankjes voor de rest van de week krijgen de kids van ons.
De weergoden zijn ons gustig gezind, er wordt mooi weer voorspeld. Graag dus ook kledij voorzien die daaraan aangepast is. Een pet en een zonnebril kunnen ook van pas komen, zonnecreme en lippenbalsem zijn misschien  nodig.
We maakten in de klas 2 labels met de eigen naam, de naam van de logeerplaats en juf haar gsmnummer. Makkelijk om iets terug te halen, vinden.... 1 label is voor aan de valies, 1 label is voor aan het rugzakje die ze bij zich hebben. Graag zoveel mogelijk naamtekenen van andere spullen in de valies. Dure dingen en geld laten we thuis!
We zullen elke avond wat sfeerfoto's van de voorbije dag op de blog plaatsen, het kan wel laat op de avond zijn, nadat de kids slapen....
We duimen voor heel wat fijne, leerrijke momenten met onze kleine prinsjes en prinsesjes!
We maken mooie herinneringen samen!
Gegroet en slaap lekker iedereen, tot morgen!!